Wat is Professional Organizing

Als Professional Organizer – ook wel opruimcoach genoemd – begeleid en adviseer ik jou bij het creëren van orde en overzicht in jouw huis. Ik help je grip te krijgen op jouw spullen en jouw administratie.

Mijn doel is jou te helpen om jouw huis te ontdoen van onnodige ballast en er een logische structuur in aan te brengen, zodat je in jouw huis een heerlijk gevoel van overzicht en controle ervaart, het een prettige en rustgevende plek wordt om in te leven en je meer tijd, energie en ruimte overhoudt voor leukere en belangrijkere dingen in het leven.

Door de in jouw huis aangebrachte logische structuur – waardoor alle spullen een handige vaste plek hebben gekregen – wordt het bovendien heel gemakkelijk om alles in huis snel te vinden en om alles heel snel weer op orde te krijgen én te houden. Ook het schoonmaken zal een stuk sneller gaan!

Professional Organizing is er op gericht om blíjvende veranderingen te bewerkstelligen die jouw leven aanzienlijk zullen vergemakkelijken. Het is dan ook in beginsel een eenmalige investering! Het eenmalige opruimproces dat hiervoor nodig is, vraagt doorgaans behoorlijk wat van jouw tijd en energie, maar het is het allemaal zó waard! Ik spreek uit eigen ervaring…
Mijn motto is niet voor niets: