Tarieven

Je kunt bij mij kiezen uit 3 verschillende pakketten die hieronder uitgebreid worden beschreven.

Het is aan jou om te bepalen welk pakket het beste bij jou past en wat het jou waard is om van jouw huis een plek te maken waar je eindelijk een gevoel hebt van overzicht en controle en waar je rust en ruimte ervaart…

Vergeet daarbij niet: het is in principe een eenmalige investering waar je de rest van je leven de vruchten van kunt plukken.

Tarieven

Je kunt bij mij kiezen uit 3 verschillende pakketten die hieronder uitgebreid worden beschreven.

Het is aan jou om te bepalen welk pakket het beste bij jou past en wat het jou waard is om van jouw huis een plek te maken waar je eindelijk een gevoel hebt van overzicht en controle en waar je rust en ruimte ervaart…

Vergeet daarbij niet: het is in principe een eenmalige investering waar je de rest van je leven de vruchten van kunt plukken.

1. Het Startpakket

Kosten: € 195,- inclusief btw

Bij dit goedkoopste pakket zorg ik ervoor dat je alles te weten komt wat je moet weten om jouw opruimproject tot een succes te maken. Dat doen we via een uitvoerige huiswerkopdracht en een privéworkshop bij jou thuis. Bovendien pakken we samen een klein probleemgebied in jouw huis aan zodat je samen met mij het geleerde goed hebt kunnen oefenen en ik zeker weet dat je de techniek onder de knie hebt. Bijvoorbeeld het beruchte “rommellaatje” of die eettafel die tot jouw ergernis altijd maar vol ligt. Zo heb je dus ook meteen al een zichtbaar resultaat behaald en een ergernis minder in je huis!

Resultaat van het Startpakket:

  • Je hebt een effectieve opruimmethode geleerd en bovendien veel tips gekregen die jou helpen om daadwerkelijk in beweging te komen én te blijven.
  • Al het geleerde heb je ook op schrift gekregen, waardoor je het altijd weer even op je gemak kunt nalezen.
  • We hebben samen al een klein probleemgebied in jouw huis lekker opgeruimd, waardoor je bovendien de opruimmethode meteen goed met mij hebt kunnen oefenen.
  • Te ontdekken hoe simpel het eigenlijk is, geeft vaak een enorme motivatieboost. De meesten willen hierna dan ook meteen zelf verder aan de slag!
  • Je hebt een plan van aanpak gemaakt, waarin je per ruimte jouw wensen en doelen hebt geformuleerd. Dat geeft vaak al veel rust omdat het je een gevoel geeft van overzicht en controle, in plaats van dat je door alles overweldigd raakt en niet weet waar je moet beginnen…
  • Je hebt een globale planning gemaakt en voor jezelf een deadline bepaald waarop je helemaal klaar wilt zijn. Ook heb je bepaald wat je over ongeveer 4 weken in elk geval hoopt te hebben bereikt. Ik kom dan namelijk nog een laatste keer bij je langs voor een evaluatiegesprek…
  • Kortom: na het Startpakket weet je precies wát je moet doen en hóe je het moet doen. Nu moet je alleen nog in beweging komen…

Voor wie is dit pakket geschikt?

Omdat juist het in beweging komen – het steeds weer opnieuw daadwerkelijk aan de slag gaan met opruimen totdat je al jouw opruimdoelen hebt bereikt – voor de meesten een groot probleem vormt, is dit pakket alleen geschikt voor jou als je beschikt over een flinke dosis zelfdiscipline en doorzettingsvermogen, jouw opruimprobleem maar relatief klein is, of jouw budget maar zeer beperkt…

Cadeaubon

Mocht de prijs van het Startpakket voor jou een probleem zijn, overweeg dan eens om, bijvoorbeeld voor je verjaardag, een cadeaubon voor het Startpakket te vragen!

Groepsworkshop

Een andere optie is om, bijvoorbeeld samen met een groepje vriendinnen, een groepsworkshop bij mij aan te vragen. Gezellig!

2. Het Stap-voor-Stap-Pakket:

Kosten: € 480,- inclusief btw (betaling in termijnen mogelijk)

Mijn ervaring is dat als er geen vaart in het opruimproces komt, de kans op succes steeds kleiner wordt… Je moet als het ware in een soort opruimflow terecht komen. Vooral het begin van het opruimproces is moeilijk. Het op gáng komen en er tijd en energie voor vrij zien te maken. Als je daar eenmaal doorheen bent, geeft het opruimproces je meestal vanzelf de energie om door te gaan, omdat je merkt hoe ontzettend lekker en bevrijdend het voelt. Dit pakket biedt daarom extra ondersteuning bij die lastige beginfase. Je krijgt namelijk – bovenop de uitgebreide voorbereiding die ook het Startpakket je biedt – gedurende de eerste twee maanden tegen een sterk gereduceerd uurtarief ook nog eens 6 uur extra coaching en begeleiding bij jou thuis én 1 uur gratis email-coaching. Bovendien krijg je, als je daar behoefte aan hebt, gratis verhuisdozen in bruikleen en voer ik, als je dat wilt, na elke sessie de spullen die je niet meer wilt af. Dus die zijn meteen lekker je huis uit!

De 6 uur begeleiding bij jou thuis gebruiken we voor een aantal gezamenlijke opruim- en/of coachingsessies. In de tussenliggende perioden ga je zelfstandig en in jouw eigen tempo met een bepaalde opruimklus aan de slag op basis van een gezamenlijk afgesproken volgorde. Zo nodig voorzie ik je daarbij van extra tips in de vorm van zogenoemde Infobladen. Daarin staat extra informatie over specifieke onderwerpen. Bijvoorbeeld “Kleding opruimen” of “Timemanagement”. Loop je achter op jouw planning of zie je het gewoon even niet meer zitten, kun je mij altijd mailen voor wat advies of een peptalk. En als dat niet helpt is er niets aan de hand; ik kom immers al gauw weer naar je toe om weer even lekker sámen aan de slag te gaan en dat werkt vaak weer heel stimulerend!

Als de uren begeleiding op zijn, maar deze manier van samenwerken je toch erg goed bevalt, kun je tegen hetzelfde gereduceerde tarief nog wat extra uren erbij kopen.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Dit pakket is geschikt voor jou als je (meestal niet geheel onterecht…) vreest dat “het er anders gewoon niet van gaat komen”. Het feit dat je in die lastige opstartfase iemand hebt die zorgt dat je gefocust blijft en de vaart erin komt, werkt heel stimulerend. Je krijgt daardoor steeds meer écht de smaak van het opruimen te pakken en dat maakt de kans dat jouw opruimproject uiteindelijk een succes wordt, een heel stuk groter!

3. Het Turbo Pakket

Kosten: € 1039,- inclusief btw (betaling in termijnen mogelijk)

Dit is het meest uitgebreide pakket. Bij dit pakket krijg je dezelfde uitgebreide voorbereiding als bij het Startpakket, maar bovendien gaan we – anders dan bij het Stap-voor-Stap Pakket, waarin je het meeste zélf doet – ook heel veel sámen aan de slag. Maar liefst 20 uur! En dat ook nog eens tegen mijn allerlaagste uurtarief!

Bovendien mag je mij zo vaak als jij daar behoefte aan hebt per mail om advies vragen. En vanzelfsprekend zijn ook bij dit pakket de Infobladen inbegrepen, voer ik na elke sessie de spullen voor je af en kun je desgewenst verhuisdozen van mij lenen.

Je zult begrijpen dat de kans dat jij al jouw opruimdoelen daadwerkelijk haalt, met dit pakket absoluut het grootst is. Bovendien gaat het veel sneller en is het ook nog eens een stuk gezelliger!

Als de 20 uur begeleiding op zijn maar je nog niet klaar bent met jouw opruimproject, kun je tegen hetzelfde lage uurtarief extra uren erbij kopen.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Dit pakket is geschikt voor iedereen die gewoon zo snel mogelijk van het opruimen af wil zijn en eindelijk wil gaan genieten van alle voordelen die een lekker opgeruimd huis te bieden heeft!