Het Startpakket Administratie

Kosten: € 175,- inclusief btw

Als je uitsluitend geholpen wilt worden bij problemen die je ervaart bij het opruimen, ordenen en bijhouden van jouw privé-administratie, dan is dit pakket precies wat je nodig hebt!

Het pakket bestaat uit een kort intakegesprek bij jou thuis, waarin we samen bespreken wat jouw wensen en problemen op dit gebied zijn. Vervolgens krijg je van mij een voorbereidende huiswerkopdracht.
Daarna volgt een vervolgafspraak van 2½ uur waarin ik je een handige methode leer om voortaan jouw administratie bij te houden. Deze methode krijg je ook op schrift, waardoor je het altijd weer op je gemak kunt nalezen. Verder maken we samen een begin met het sorteren en uitmesten van alle administratie. Daarbij kiezen we een manier van opbergen die bij jou past. Diverse kleine opbergmaterialen zijn bij de prijs inbegrepen.

Waarschijnlijk is na die 2½ uur nog niet alle administratie geordend, maar er is een mooie basis gelegd om de rest zelf af te ronden. Bovendien geeft zo’n gezamenlijke start meestal een enorme motivatieboost!

Resultaat van het Startpakket Administratie:

  • Je hebt geleerd hoe je op een hele simpele maar waterdichte manier voortaan jouw administratie kunt bijhouden. Dit systeem onthoudt alles voor je, dus jouw hoofd kan voortaan heerlijk leeg blijven!
  • Al het geleerde heb je ook op schrift gekregen, waardoor je het altijd weer even op je gemak kunt nalezen.
  • Je hebt de basis gelegd voor jouw “Werkarchief” (= een handige plek waar jij alle actiepunten op administratief gebied verzamelt).
  • Met het sorteren en uitmesten van jouw administratie hebben we een flinke start gemaakt. Te ontdekken hoe simpel het eigenlijk is, geeft meestal een enorme motivatieboost om zelf verder aan de slag te gaan
  • Je hebt voor jezelf een planning gemaakt en een deadline bepaald waarop je helemaal klaar wilt zijn.
  • Al het “Oud papier” neem ik desgewenst mee, dus daar ben je meteen vanaf.
  • Op de dag van de deadline neem ik contact met je op voor een kort evaluatiegesprek en krijg je zo nodig nog wat laatste tips.

Mocht je merken dat het je in je uppie niet gaat lukken om de administratie op jouw deadline helemaal op orde te hebben, dan kom ik je uiteraard graag nog wat extra uurtjes helpen, zodat je op jouw deadline alsnog helemaal bevrijd bent van alle papieren ballast in huis en lekker met een schone lei kan beginnen.

Het uurtarief bedraagt in dat geval slechts € 39,95 inclusief btw.

Cadeaubon

Als de prijs van het Startpakket Administratie voor jou een probleem is, overweeg dan eens om, bijvoorbeeld voor je verjaardag, een cadeaubon voor het Startpakket te vragen!

Groepsworkshop

Een andere optie is om, bijvoorbeeld samen met een groepje vriendinnen, een groepsworkshop bij mij aan te vragen. Gezellig!